Loading cart contents...
Winkelmand Afrekenen
Subtotaal: 0

Het Verhaal

Het is begonnen in 2009, ergens ver weg in een diep universum waar ik stil stond in tijd en het leven ervaarde in pure stilte.

‘Wat gebeurt hier op aarde eigenlijk? Wat wil ik doen met dit leven? Wie ben ik?’

Met deze vragen op de achtergrond ervaarde ik systematische druk van de maatschappij om een bepaalde manier van leven te volgen in dit zelf gecreëerde systeem. Dit resulteerde in depressie en pure dysfunctionaliteit, het licht aan het einde van deze donkere tunnel was Fack It. Deze twee woorden opgevolgd door een onomkeerbaar besluit om al het ‘moeten’ te laten gaan en vrij te zijn om te doen wat wel goed voelde, bewust-zijn. Met dat besef organiseerde ik m’n eerste openbare evenement in Doornroosje, Nijmegen 2009.

Er kwamen toen meer mensen dan in de zaal pasten, een openbaring over de kracht van Fack It wat het begin was van het leven als dj, event-host en producer onder de naam Silky Bastard. Opgevolgd door radioshows, de eerste Starbeach Dj Contest winnaar, het winnen van de SlamFM Pepsi KickInTheMix Remix contest uit 20.000 deelnemers, het winnen van een DJ Droomtrip naar Ibiza in 2012, Fack It events in 4 verschillende steden, muziek producties, optredens, veel creatieve vrijheid, opgevolgd door het einde van ‘Silky Bastard’ met de komst van ONEDEFINED, een officiële Fack It x Techno kledinglijn, een wereldwijde store, het begin van een record label en allerlei mooie dingen maar vooral Fack It als de overkoepelende gouden sleutel die mijn leven heeft veranderd. Liefde voor alle mensen die over de jaren deel hebben uitgemaakt van dit verhaal, de visie hebben ge-co-creëert, Fack It hebben ge-support en diegenen die dat nog steeds doen. Dit is het. Tijd voor de nieuwe generatie om de oneindige mogelijkheden te zien, te pakken en te overstijgen naar oneindige inspiratie. Fack It x Karim Rave

Meer Fack It.

Show me the route?
Cannot find this address!
Unable to find the route path!
0 km
0 mins
Clear route
Fack It. Live It. ”